Karmische banden verbreken

 

Een karmische band wordt actief zodra u iemand iets zegt of aandoet wat kwetsend is voor de ander. Of wanneer u te emotioneel afhankelijk bent geworden van een persoon en niet zonder diegene kunt zijn. Tevens kunt u negatief verbonden zijn met bepaalde bezittingen of geld. U bent in dit geval een slachtoffer van uzelf geworden, wat voort is gekomen uit uw eigen negatieve gevoelens over anderen of over uwzelf. 

Dit belemmert de energiestroom in uw energetisch systeem (aura en chakra's), wat weer uitwerking heeft op uw fysieke lichaam en in de uiterlijke wereld zoals bepaalde gebeurtenissen die u testen op uw zelfvertrouwen.

Karmische banden zijn altijd gekoppeld aan het ego en verdeelt zich over 2 rollen, de dader en het slachtoffer.
Indien u uw houding jegens iets of iemand positief veranderd, kunt u geen slachtoffer meer zijn en zullen uw gevoelens van eigenwaarde weer gaan groeien. 

Karma is altijd negatief, dat betekent dat het niet hoort bij het positieve, goede leven, maar iets is wat ieder mens in diens leven dient te ondergaan om bepaalde levenslessen te leren om het goede te zien in het leven en zich niet te laten leiden door angst of het kwaad zodat men als een positief en liefdevol mens verder door het leven zal gaan. 

Wanneer je meer zelfvetrouwen hebt en goed voor anderen en jezelf bent dan veranderen karmische banden in een liefdevolle verbinding van samen één met de wereld om je heen en verdwijnt de schaduwkant uit je leven.

Om los te komen van karma en de bijbehorende negatieve banden werk ik samen met Aartsengel Michaël en zijn krachtige zwaard om deze banden in uw aura en chakra's te verbreken. De energie zal daardoor weer vrij door uw energetische en fysieke lichaam gaan stromen. 

 

Door een healing kunnen meerdere levenslessen tegelijk geactiveerd worden of nare onderdrukte emoties losmaken waardoor u zich even minder goed voelt. Het gezegde het moet eerst slechter gaan voordat het zal verbeteren is hier van toepassing.

Er wordt nooit meer geactiveerd of los gemaakt als wat u aankunt. 

 

Karmische banden verbreken

€ 25,00

Karmische banden verbreken

€ 25,00

We spreken samen een datum af.