Reiniging

 

Elk mens doet in diens leven ervaringen op die men moeilijk kan verwerken, dit veroorzaakt spanningen en onrust in het lichaam. 

Spanningen in het lichaam komen altijd voort uit de negatieve psychische verwerking van een onderwerp. 

Wanneer uw energie te lang stagneert en doordat uw lichaam veroudert kan dit zich uiten in fysieke ongemakken.

Het is daarom belangrijk om op het moment dat u spanningen en onrust in uw leven ervaart, u dit op een gepaste/respectvolle manier uit. Zodat uw mentale negativiteit een uitweg vind i.p.v. dat u het opkropt. 

U merkt het wanneer er nog stagnerende energieën in uw systeem wegstopt zitten, door uw ego, als uw beschermingsmechanisme actief wordt aangaande een onderwerp. Het maakt u onzeker, onrustig of schrikachtig. 

Als u deze energetische blokkades niet tijdig herkent doordat u oude schadelijke patronen blijft herhalen en geen positieve  verandering in uw leven aanbrengt, zullen deze zich gaan uiten in het fysieke lichaam, als wel in de uiterlijke wereld om u heen.

Dit alles om u alert te maken dat u negatieve patronen (zoals gedrag en manier van denken) dient om te buigen naar positieve patronen. Zodat de spanning in uw lichaam een uitweg vindt en de stagnerende energie in uw lichaam weer gaat stromen.

 

Tijdens de reiniging werk ik samen met Aartsengel Jophiël en zijn gouden waterval om uw energetisch veld te reinigen van onzuiverheden. Dit helpt u om het oude te kunnen loslaten en plaats te maken voor het nieuwe. 
Door de reiniging zullen de energetische blokkades weer gaan doorstromen wat nieuwe levenslessen voor u zal activeren, u verkrijgt hiermee de kans om liefdevoller met situaties om te gaan. 

Onderdrukte emoties kunnen door de reiniging weer aan het licht komen om zich te laten helen. 

Aartsengel Jophiël zorgt ervoor dat er zoveel loskomt als dat u op dat moment aan kunt. 

 

 

 

Door een healing kunnen meerdere levenslessen tegelijk geactiveerd worden, of nare onderdrukte emoties losmaken waardoor u zich even minder goed voelt. Het gezegde het moet eerst slechter gaan voordat het zal verbeteren is hier van toepassing.

Tevens wordt er nooit meer geactiveerd of los gemaakt als wat u aankunt. 

 

Reiniging

€ 25,00

Reiniging

€ 25,00

Ik plan samen met u een datum in