Reactie plaatsen

Reacties

Ineke
20 dagen geleden

Tijdens de reading vertelde laura dingen die ze niet kon weten.
Mooi hoe ze de dingen zo duidelijk en helder uitlegt.
Voor mij waren het veel bevestigingen, net dat duwtje in de rug die ik nodig had.
Later heb ik nog een healing van Laura gekregen waardoor ik me echt anders voelde!
Ik pieker aanzienlijk minder, kan meer laten, voel me ook weer wat meer de moeder die ik graag wil zijn... en alsof nu eindelijk
alle puzzel stukjes op hun plek vallen!!
Heel erg bedankt en tot snel!!! πŸ˜ŠπŸ˜‰

Iris
een maand geleden

Een tijdje terug het ik een Reading gehad van Laura,
Het was een ongelofelijk bijzonder ervaring..
ik wist in het begin niet goed wat ik er van moest verwachten en hoe dat ik er in moest staan..
maar zij heeft die avond echt gezorgd voor een stukje gemak.. maar er ook voor gezorgd.. dat ik nu op een andere manier dingen kan bekijken als hoe ik dat deed voor die tijd!
Bedankt voor de gezellige avond!.. maar vooral bedankt voor jou open communicatie!
Na mijn gevoel zat vrouw die echt haar zelf was..dankjewel daar voor!

Wen
2 maanden geleden

Mooie reading gehad twee weken geleden. Nog niet alles kon ik plaatsen, misschien komt dat nog maar ook zeker verschillende dingen wel! Zeker voor herhaling vatbaar over een wat langere tijd 😁

Iris van tilburg
2 maanden geleden

Ik heb gister een interessante reading gehad van Laura..
Je hebt veel dingen verteld wat echt klopte en niemand anders kon weten.
Dankjewel Laura voor de win actie....

Mandy Mulder
3 maanden geleden

Wat niet meteen op zun plek viel volgde voor mij al vrij snel 😊

Een hele vrije en open benadering. De 1ste keer heb ik het open gelaten en geen specifieke vraag gesteld. Ik liet het gewoon op me afkomen en alle kaarten klopte. Precies de stukken waar ik op dat moment behoefte aan had.

Vandaag wel een specifieke vraag en ook hier een heel mooi uitgebreid en specifiek antwoord.

De 3de keer gaat er zeker ook weer komen 😊

Irma Vlasveld
4 maanden geleden

een paar maanden terug een reading gehad van Laura. Het was een hele bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw die dingen aan Laura vertelde die Laura nooit kon weten zonder met haar contact te hebben. Niet alles kon ik plaatsen maar ik denk 80% zeker wel.
Mooi dat je op deze manier bewuster bent van wat je nu eigenlijk aan het doen bent in je leven en dat je een boodschap kan overbrengen naar bijzondere mensen die er niet meer zijn.
Ook lichamelijk heb ik al jaren klachten die komen van dingen los laten en een plek geven.
Een paar dagen later een reading gehad voor mijn dochter van 9, ook hierin hoorde ik dingen die ik helemaal kon plaatsen en sommige dingen vielen juist op hun plek. Zelfs mijn dochter was verbaasd dat ze dit zo kon vertellen en ook voor haar waren dinge helderder geworden. Dank je wel hiervoor Laura!

Jola
7 maanden geleden

Ik heb afgelopen week een reading van Laura mogen ontvangen. Laura is open, eerlijk en een hele toegankelijke dame. Het was fijn om boodschappen van gene zijde door te krijgen via Laura. Aan het einde kreeg ik nog tips mee hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Laura bent een mooi mens met een bijzondere gave. Laura bedankt.

Sjoerd Kosman
7 maanden geleden

Beste lezer,

Gister en reading gehad van Laura. Zooo waardevol. Laura verteld de dingen die je zelf Op een diep niveau eigenlijk al weet, (Met dingen bedoel ik waardevolle dingen, dingen die je gelukkig maken) maar die niet altijd even makkelijk aan de oppervlakte zijn te krijgen. Zo fijn zo'n opheldering. Laura neemt de tijd voor je, wat ik zelf enorm gewaardeerd heb! Laura is heel spiritueel met haar gave maar daarnaast van persoon heel nuchter, dat is een fijne combinatie!
Ik raad het zeker aan!

Romy van den Berg
7 maanden geleden

Laura's nuchterheid maakt het heel laagdrempelig om bij haar langs te komen. Ze flowt lekker mee met wat er op dat moment is, zo gebeurd er naar mijn idee ook echt wat er op dat moment nodig is i.p.v. dat het allemaal voorbereid is. Ik heb zo'n heldere inzichten en mooie boodschappen doorgekregen waar ik ook echt wat mee kan! Thankss LauraπŸ’œπŸ’œ