Reactie plaatsen

Reacties

Wen
20 dagen geleden

Mooie reading gehad twee weken geleden. Nog niet alles kon ik plaatsen, misschien komt dat nog maar ook zeker verschillende dingen wel! Zeker voor herhaling vatbaar over een wat langere tijd 😁

Iris van tilburg
een maand geleden

Ik heb gister een interessante reading gehad van Laura..
Je hebt veel dingen verteld wat echt klopte en niemand anders kon weten.
Dankjewel Laura voor de win actie....

Mandy Mulder
2 maanden geleden

Wat niet meteen op zun plek viel volgde voor mij al vrij snel 😊

Een hele vrije en open benadering. De 1ste keer heb ik het open gelaten en geen specifieke vraag gesteld. Ik liet het gewoon op me afkomen en alle kaarten klopte. Precies de stukken waar ik op dat moment behoefte aan had.

Vandaag wel een specifieke vraag en ook hier een heel mooi uitgebreid en specifiek antwoord.

De 3de keer gaat er zeker ook weer komen 😊

Irma Vlasveld
2 maanden geleden

een paar maanden terug een reading gehad van Laura. Het was een hele bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw die dingen aan Laura vertelde die Laura nooit kon weten zonder met haar contact te hebben. Niet alles kon ik plaatsen maar ik denk 80% zeker wel.
Mooi dat je op deze manier bewuster bent van wat je nu eigenlijk aan het doen bent in je leven en dat je een boodschap kan overbrengen naar bijzondere mensen die er niet meer zijn.
Ook lichamelijk heb ik al jaren klachten die komen van dingen los laten en een plek geven.
Een paar dagen later een reading gehad voor mijn dochter van 9, ook hierin hoorde ik dingen die ik helemaal kon plaatsen en sommige dingen vielen juist op hun plek. Zelfs mijn dochter was verbaasd dat ze dit zo kon vertellen en ook voor haar waren dinge helderder geworden. Dank je wel hiervoor Laura!

Jola
5 maanden geleden

Ik heb afgelopen week een reading van Laura mogen ontvangen. Laura is open, eerlijk en een hele toegankelijke dame. Het was fijn om boodschappen van gene zijde door te krijgen via Laura. Aan het einde kreeg ik nog tips mee hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Laura bent een mooi mens met een bijzondere gave. Laura bedankt.

Sjoerd Kosman
5 maanden geleden

Beste lezer,

Gister en reading gehad van Laura. Zooo waardevol. Laura verteld de dingen die je zelf Op een diep niveau eigenlijk al weet, (Met dingen bedoel ik waardevolle dingen, dingen die je gelukkig maken) maar die niet altijd even makkelijk aan de oppervlakte zijn te krijgen. Zo fijn zo'n opheldering. Laura neemt de tijd voor je, wat ik zelf enorm gewaardeerd heb! Laura is heel spiritueel met haar gave maar daarnaast van persoon heel nuchter, dat is een fijne combinatie!
Ik raad het zeker aan!

Romy van den Berg
5 maanden geleden

Laura's nuchterheid maakt het heel laagdrempelig om bij haar langs te komen. Ze flowt lekker mee met wat er op dat moment is, zo gebeurd er naar mijn idee ook echt wat er op dat moment nodig is i.p.v. dat het allemaal voorbereid is. Ik heb zo'n heldere inzichten en mooie boodschappen doorgekregen waar ik ook echt wat mee kan! Thankss LauraπŸ’œπŸ’œ

Marloes
6 maanden geleden

Wauw, wat een bijzondere ervaring. Alles wat je vertelde was van begint tot eind spot on. Het in contact komen met mijn oma ging even lastig maar je hield vol en uiteindelijk zijn ook daar hele mooie dingen over gezegd. Prachtig dat jij met jouw gave zovelen kan helpen.

Tamara
6 maanden geleden

Hele fijne Reading gehad. Via messenger dus dat maakte me sceptisch. Toch dingen gehoord die je gewoon niet kan horen. Ik vond het erg zijn te werken dat ze er nog zijn. Je. Heb me echt geholpen. Dank je wel lieve Laura

Savanne
6 maanden geleden

Vandaag met Laura een belgesprek gehad en ik heb het goed ervaren
Over mijn groot ouders die er niet meer zijn
Kon zij dingen vertellen die echt bij hun hoorde.
Heel rustig gesprek veel raakvlakken
Veel goede adviezen gegeven op emotioneel gebied en ook mijn moeder
Geholpen met adviezen

Ook heeft ze geholpen met de negatieve enimiteiten om mij heen en mij meer laten opstellen voor de goede dingen
Wil je heel erg bedanken voor je begrip en het luisteren